Fremgangsmåte
Skjær rødløken i tynne skiver og legg den i en lake av hvitvinseddik
og sukrin, sett til side.
Renskjær kjøttet, knekk aspargesen der den brekker opp og del de i
ca 4 cm store biter.
Del tomaten, paprikaen, agurken og løken i ca 3x3 cm store biter.
Del artisjokkene i to.
Legg opp tomater, løk, artisjokk, oliven, paprika og agurk på et serveringsfat.
Stek aspargesene møre i litt olje sammen med sitronen som er delt på
midten og med den åpne siden ned. Legg aspargesene på serveringsfatet.
Bland i dressingen.
Stek nå biffen sånn du liker den, jeg steker den ca. 3 minutter på
den ene siden og 1 minutt på den andre på høy varme.
Hell over 2 ss crispy chilli oil på biffen og la den hvile i 10 min.
Skjær den så i skiver og legg den på serveringsfatet. Press den
stekte sitronen over biffen. Legg til slutt den syltede rødløken over
biffen og riv litt parmesan over.
Pynt gjerne med urter.